Els orientadors xativins aconsegueixen fins a 6 medalles i el CAX Orientació es consolida a la 4a posició de la Lliga Autonòmica

El passat dissabte, el CAX Orientació es desplaçava a Bunyol on es disputava el Campionat Autonòmic de Sprint  que va estar organitzat pel Club de Muntanya de Xest. Alguns orientadors del club xativí van estar col·laborant en les eixides de la prova. Durant el matí, es va desenvolupar en el Poliesportiu El Planell la primera jornada escolar intercomarcal d’orientació, on els orientadors més menuts del CAX s’ho passaren molt bé realitzant les diverses proves que s’havien preparat.

Per la vesprada, començava la 7ª LACV on els orientadors van quedar sorpresos amb el traçat de la prova que els va reptar al seu pas per les muralles, arc i pont de l’emblemàtic Castell de Bunyol i pels passadissos dels estrets carrers del nucli antic d’aquesta localitat, per a finalitzar al Passeig San Luis en un entorn espectacular amb l’auditori al fons, la font i els arbres centenaris acollint als corredors.

El CAX Orientació va obtenir un total de sis medalles. Domi Fraile (F-45), Paco Aragón (M-45) i Edu Sanchis (M-21A) arribaven en primera posició; en el segon lloc, entraven Irene Sanchis (Open Groc) i Martín Aragón (M-12); i, en tercer lloc, creuava la meta Lucia Cucarella (F-21B). Però aquesta prova també es disputava el Campionat Autonòmic de Sprint on Domi Fraile (F-45) i Paco Aragón (M-45) es proclamaven campions autonòmics i, Martin Aragón (M-12), Subcampió.

També van córrer altres orientadors del CAX: Vera Aragón (F-12), Neus Carboneras (F-45), Arnau Benito (M-12), Paco Benito (M-21B), Vicent Vercher (M-45), Maria Herrero (Open Taronja) i, Inés Aragón, Éric Sanchez, Sofia Sanchis i Asier Vercher (Open Groc).

El CAX Orientació es troba molt content pels bons resultats individuals en la cursa i pels campionats autonòmics però també celebra la consolidació de la 4a posició de la classificació per equips amb 4.006’74 punts per darrere CEAM Ibi-O (3r), València-O (2n) i del COLIVENC que encapçala la LACV.

El diumenge, el CAX Orientació també va participar en la carrera i marxa solidària de la RunCáncer de Xàtiva.