El V Ciclocross Internacional Ciutat de Xàtiva va significar l’estrena del nou circuit de Les Pereres

Després de la primera prova disputada el passat octubre a Sueca, Xàtiva va donar continuïtat a la Copa d’Espanya de Ciclocròs 2020 amb el V Ciclocross Internacional Ciutat de Xàtiva, que es va celebrar passat dissabte en el nou circuit ubicat al poliesportiu Les Pereres.

Els grans favorits van donar un cop sobre la taula de cara a la conquesta del títol nacional. Tant Felipe Orts com Lucía González, vigents campions d’Espanya de l’especialitat, es van mostrar intractables en les curses principals.

La jornada es va allargar des de les 9:00 del matí fins la posada del sol i es van disputar mànegues de categories cadets, masters i escoles, juntament amb les proves UCI júnior, sub-23 i elit.