Els xativins tanquen 4a Jornada autonòmica dels “Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana” amb magnífics resultats.

El passat cap de setmana va ser el torn per als esportistes sènior del Club Bàdminton Xàtiva, concretament per a Julio Martín i Mª José Mompó que van viatjar fins a terres andaluses per a participar en el Top Màster Sènior que es va celebrar en la localitat de Ronda.

El passat cap de setmana la localitat malaguenya va acollir en les instal·lacions del Poliesportiu el Fuerte a un total de 103 esportistes de la categoria sènior. Els jugadors de l’entitat xativina van competir en les proves de dobles mixt, dobles femení i masculí, aconseguint acumular un total de tres medalles. En la prova de dobles mixt Mª José i Juliol van aconseguir l’or, en el dobles masculí Juliol i el seu company José Antonio Verdú (C.B Ibi) van aconseguir la plata i finalment en la prova de dobles femení Mª José i Vicentina Valentina Sánchez (C.B Les Torres) es feien amb el bronze. 

A la prova de dobles mixt que es va desenvolupar íntegrament al llarg de la jornada del dissabte i en la qual els esportistes xativins aconseguien imposar-se a la resta de parelles participants sense cedir cap set convertint-se en els guanyadors d’aquesta prova en la categoria B1.

El diumenge es van disputar les proves de dobles masculins i femenins. En la primera d’elles Julio Martín al costat de José Antonio Verdú del C.B Ibi aconseguien la primera plaça del grup C, que els va permetre accedir a la fase eliminatòria on en quarts de final van superar a la parella formada per Oscar Gutiérrez i Pedro Leal. Ja en la semifinal van haver de mesurar-se al duo compost per Francisco Jesús Barranquero i Manuel Molina al qual també van véncer en dos sets, plantant-se en la final sense haver cedit cap set. La final la van disputar enfront dels andalusos Michael Antonio Alcover i Román Cuevas que partien com a caps de sèrie número u. El partit va tindre una duració de 34 minuts i una grandíssima igualtat on va deixar la plata per la parella valenciana

I acabem amb el Badminton amb el bronze aconseguit, en la prova de dobles femení de la categoria A2-B1, per la parella formada per MªJosé Mompó i Vicentina Valentina Sánchez (C.B Les Torres) que van aconseguir imposar-se a Diana Iglesias i Laura Jiménez en una dura trobada de 45 minuts de duració que es va prolongar al llarg de tres intensos sets, aconseguir d’aquesta manera el bronze. 

Els xativins tanquen 4a Jornada autonòmica dels “Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana” amb magnífics resultats.

El dissabte es va celebrar en la localitat de València la quarta i última jornada dels “Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana” en la categoria cadet. El Club Bàdminton Xàtiva va comptar amb la representació de 8 esportistes de les categories cadet i infantil, que van tancar aquesta primera fase classificatòria amb molt bons resultats.

En la jornada els esportistes xativins van aconseguir el 75% de victòries en les proves d’individuals i el 62.5% en la de dobles, molt bons resultats per a tancar aquesta primera fase classificatòria per al Campionat Autonòmic del 27 de maig