El xativí aconsegueix la primera posició en dobles masculí i la segona en l’individual

El passat cap de setmana es va celebrar, en la localitat murciana de Las Torres de Cotillas, la primera prova de la temporada del Circuit Nacional Sènior. Fins allí es van desplaçar tres esportistes del Club Bàdminton Xàtiva: Mª José Mompó, José Luis Llopis i Carlos Martínez.

En la categoria de superveterans plus (SV+) Carlos Martínez participava en les tres proves. En la prova de dobles masculí va formar parella al costat de Candido Osorio i després d’un triple empat a punts entre les tres parelles participants el millor tanteig va permetre que es penjaren l’or. En el dobles mixt va participar al costat de Karin Thase (CB Drop València), però en aquesta ocasió els resultats no van ser tan favorables. I en la prova d’individual masculí, Carlos va tornar a pujar-se al podium, en aquesta ocasió per a penjar-se la plata.

D’altra banda, José Luis Llopis va participar en les proves d’individual i dobles masculí de la categoria C1. El xativí va tornar a la competició després de recuperar-se de les molèsties físiques amb les quals va acabar la passada temporada i amb l’objectiu d’anar agafant confiança i ritme de joc.

Per últim, MªJosé Mompó va participar en la categoria B1. En la prova de dobles femení va aconseguir la tercera posició al costat de la seua companya Beatriz Martín del C.B Leganés. En la prova de dobles mixt va partir de cap de série número dos al costat del seu company Antonio Jesús Rodríguez (CB Bad-Flay) però en aquesta ocasió les coses no van ser bé per a la parella.

En resum, un bon inici de temporada per als sènior, que tornen amb tres podiums de la seua primera cita, però amb l’objectiu de continuar treballant per a poder millorar-los en els pròxims tornejos.