Els xativins contenen a un rival molt potent tot i quedar-se amb 10 en el tram final

El CD Olímpic va sumar ahir un punt més al seu caseller després d’empatar 0-0 davant el Torrent CF. El partit no va ser massa vistós, ja que els dos conjunts van estar sòlids en defensa i no van arriscar en excés.

El duel va començar amb els locals dominant la possessió, però amb ocasions per als visitants. El Torrent va estar a punt de marcar en el minut 12 amb una rematada de Cano que va salvar Frangi. Minuts després, de nou a pilota parada, aplegava la segona oportunitat per als visitants en una acció en la qual Cano no va poder rematar bé davant de Viorel. Abans del descans, el porter de l’Olímpic va tornar a aparéixer per a mantenir l’empat aturant un llançament de Christian Albert després d’un ràpid atac.

En la segona meitat, la possessió es va igualar i, curiosament, aplegaren les primeres oportunitats per als locals. Kedra va fer una gran estirada per evitar el gol de Leomar Pinto. En l’última mitja hora, l’Olímpic va apostar per un joc més directe amb l’entrada de Tanque, però joc dels xativins va quedar condicionat en el minut 75 per l’expulsió de Frangi, molt protestada. A partir d’ahí, els locals es van centrar en la defensa i no van permetre cap aplegada del Torrent, fet que els va permetre mantenir la seua condició d’invictes al Camp Murta.