Gran afluència de públic a les graderies de la Murta

Ahir en la vesprada les graderies de la Murta acollien un bon número d’aficionats al futbol per a viure un dels partits més esperats de la jornada. L’Olleria visitava als setabenses, un duel per enfrontar al líder en solitari, l’Olímpic, i al segon classificat junt l’Ontinyent 1931

El duel va començar molt viu i abans del primer minut de joc l’Olleria avisava i salvava a l’Olímpic en línia de gol. Els minuts corrien a l’electrònic sense massa perill sobre la gespa. Al minut 24 Vicent feia una bona entrada en l’àrea i amb una espenta va ser derribat. Des dels 11 metres el capità de l’Olímpic, Rueda no va fallar i va posar l’1 a 0.

Arribant a la final de la primera part ho va intentar l’Olleria de cap però sense sort i ja al minut 45 i després d’una arribada per banda dreta, Emilio Gil empatava i així es va arribar al descans.

Després del pas pels vestidors de nou la primera ocasió va ser per als visitants i minuts després l’Olímpic ho intentava a baló parat per dues vegades. Nico Chafer per a l’Olleria ho intentava amb un llançament replet d’intencions però Enric desviava a córner. Als últims minuts d’encontre poques accions més de perill. Empat a 1 que deixa a l’Olímpic colíder junt l’Ontinyent 1931.