L’Ontinyent 1931 i el Gandia s’imposen als equips de la Costera en la primera jornada de lliga

La primera jornada de la Regional Preferent Juvenil no ha estat gens positiva per als equips de la nostra comarca. Tant el CD Olímpic com el CD Llosa van perdre en els seus compromisos davant Ontinyent 1931 i Gandia respectivament.

Pel que fa als xativins, tot i avançar-se amb un gol de Vicent Estarlich als 7 minuts de joc, van acabar perdent en la seua visita al Clariano contra un Ontinyent 1931 CF que va ser capaç de remuntar el partit amb dos gols en la segona meitat.

D’altra banda, els llosers van tindre menys opcions contra el CF Gandia. Els de la Safor es van mostrar molt efectius i van deixar el partit encarrilat amb dos gols poc abans del descans. El definitiu 0-3 va aplegar a les acaballes del partit.

La pròxima jornada, el CD Olímpic s’enfrontarà a la UD Aldaia en un partit previst per a dissabte a les 18 h al Camp Murta, mentre que el CD Llosa visitarà el camp de la UD Benisa dissabte a les 17 h.