Octavio Pérez va concórrer aquestes eleccions com a número 7 de la candidatura que encapçalava Marcos Sanchis a Xàtiva, era la proposta del PP com a regidor d’esports amb un ambiciós pla

El candidat de la llista del Partit Popular de Xàtiva, Octavio Pérez, elegit regidor després dels resultats electorals del passat 28 de maig, no recollirà l’acta de regidor i renúncia a estar en la pròxima corporació que es constitueix aquest 17 de juny “davant la impossibilitat de poder desenvolupar el projecte esportiu i de salut que tenia per a Xàtiva”. 

Octavio Pérez, que va concórrer aquestes eleccions com a número 7 de la candidatura que encapçalava Marcos Sanchis a Xàtiva, era la proposta del PP com a regidor d’esports en un govern del canvi, i en aquest sentit havia elaborat un ambiciós pla per a recuperar i millorar les instal·lacions esportives de Xàtiva i fer de l’esport i de la salut un dels eixos principals de l’Ajuntament. 

No obstant això, amb els resultats del 28 de maig i davant la continuïtat del PSOE i de l’esquerra en el govern de Xàtiva, Octavio Pérez ha decidit renunciar a l’acta per a poder dedicar-se als seus compromisos professionals tant en l’àmbit nacional com a l’estranger i que altres persones puguen fer oposició al cent per cent en la legislatura que comença. Per tant, el pròxim 17 de juny li substituirà Emilio Prats. 

El candidat del PP a l’alcaldia, Marcos Sanchis, ha agraït a Octavio Pérez “el seu compromís amb el projecte del PP i la seua aposta per ser regidor d’esports”. 

El candidat del PP ha valorat per a acabar que “ara comença una tasca d’oposició, amb la fermesa de ser el partit que més ha crescut a Xàtiva, doblegant en regidors en passar de 4 a 8, i quedant-nos a 45 vots de ser la llista més votada. El nostre equip de 8 edils es deixarà la pell per una Xàtiva millor, per ser la veu dels veïns i portar les seues reivindicacions al ple”.