El pressupost de l’actuació és de 1,19 milions d’euros i les ofertes s’han de presentar a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic 

Fins al 30 de novembre ja es poden presentar les ofertes per a optar a la licitació de l’ampliació del nou aulari i reforma de banys i cafeteria de l’Institut Josep de Ribera de Xàtiva, projecte emmarcat en el Pla Edificant, amb un pressupost d’1,19 milions d’euros. 

L’Ajuntament de Xàtiva va demanar la delegació de competències a la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana per a impulsar una sèrie d’obres educatives, i per això la intervenció en l’IES Josep de Ribera ha estat delegada mitjançant resolució de la Conselleria d’Educació. La memòria d’obra corresponent ha estat revisada i conformada per l’oficina tècnica municipal i les ofertes per a optar a la licitació s’han de presentar a través de la Plataforma de Contractació de l’Estat. 

Les obres, que figuren al Pla Director d’Inversions de Xàtiva 2021-2023, consistiran en la construcció d’un aulari de tres plantes amb sis aules grans, tres aules menudes, serveis i una ampliació de l’actual cafeteria de l’institut. L’edifici comptarà amb 787 metres quadrats, amb dos accessos des de l’exterior i connectarà amb la resta del complex per la seua planta superior. 

Escoltem al regidor d’Urbanisme Ignacio Reig: