Tant l’equip masculí com el femení segueixen en la SuperLliga2

Com ja vam comentar abans de les vacances, el CV Xàtiva continuarà representant a la ciutat per tota Espanya en la pròxima temporada. Tant l’equip masculí com el femení seguiran en les lligues de plata espanyoles.

La temporada 2021-2022 del Club Voleibol Xàtiva es convertirà de nou en un repte apassionant per a aquest arrelat i modest club, que tractarà de continuar fent història amb els seus nous projectes. Cal destacar que, amb un esforç organitzatiu i econòmic molt important, al qual es pretén continuar sumant nous patrocinadors, tant l’equip masculí com l’equip femení, continuaran competint en les lligues de plata espanyoles (la segona màxima categoria del voleibol nacional). Unes competicions molt exigents, organitzades per la Real Federació Espanyola de Voleibol l’àmbit del qual s’estén per tota Espanya, no sols la península, sinó també incloent les Illes Balears i les Illes Canàries.

Un dels desafiaments més importants i objectiu essencial del club serà mantenir i millorar el treball de formació dels equips de base que en la passada temporada, van aconseguir classificar a quatre equips per als Campionats d’Espanya.

L’equip masculí complirà la seua setena temporada consecutiva en la SuperLliga2 i 21 anys consecutius en lligues nacionals, aspecte que és molt necessari de destacar per a una població que no arriba als trenta mil habitants i que competeix amb la majoria de capitals de província. Com sempre serà una plantilla molt nodrida de joves jugadors formats en la pedrera xativina, que aspira a quedar en el millor lloc possible, en una competició molt exigent que s’afronta amb una clara voluntat de superació respecte a la campanya anterior. L’equip serà dirigit per Hernán Pesci, entrenador de nacionalitat italiana i d’origen argentí, que ha aconseguit en la seua dilatada trajectòria com a tècnic, diversos títols en lligues metropolitanes A1 i A2 de l’Argentina, i en les lligues espanyoles va aconseguir guanyar la SuperLliga2 masculina en la passada temporada aconseguint l’ascens a la màxima categoria, així com la Copa Príncep, amb el Club San Sadurniño de Galícia. És un honor poder comptar en el club amb un tècnic tan rellevant.

El conjunt femení, per part seua, afrontarà la cinquena temporada consecutiva en la SuperLliga2, la qual cosa suposa un gran repte per mantenir l’equip referent de la branca femenina. El primer entrenador serà el tècnic Pablo Sebastián “Larry” Creus, una figura mundial com a exjugador de voleibol, que ha desenvolupat la seua carrera esportiva fonamentalment a Itàlia, la millor lliga del món, però que va ser internacional per l’Argentina, passant diversos anys a Espanya, i acabant la seua carrera esportiva en el millor equip de Rússia. Des de la seua retirada com a jugador, es va establir a València fa diversos anys. Serà la seua tercera temporada com a director tècnic del club xativí, i aquesta temporada dirigirà també a l’equip femení. Un autèntic honor comptar amb aquesta gran figura del voleibol, que no sols atendrà els conjunts sèniors, sinó a tots els equips de la base, que sense cap dubte es beneficiaran dels seus coneixements, vivències, i experiències en el millor voleibol mundial.