Els equips de la Costera aposten per una gran quantitat de renovacions als seus planters

A la Lliga À Punt Preferent la UD Canals segueix amb les renovacions, Omar, Salva Navarro i el porter Tarazona continuaran vinculats a l’entitat canalina. Però el conjunt d’Esteban Cana vol un projecte més competitiu de cara la pròxima campanya, per això ha aconseguit els serveis del lateral dret Emilio Mezzotero. El defensor va estar format al futbol base del Torrent CF on va acabar la seua etapa de juvenil abans de firmar per l’Alaquas i Walter, Discobolo la Torre i finalment el Juventud Barrio del Cristo d’on arriba procedent a la UD Canals.

A la primera regional el CD Llosa ha anunciat la renovació de Juanjo Moreno, el migcampista fa Fer la seua arribada al conjunt lloser en 2018 i des d’aleshores ha defés la samarreta blanc i blava de forma ininterrompuda.

Però les novetats no queden ací Aaron Mompó s’incorpora a la disciplina de la Llosa de Ranes. Aaron arriba des del CD Énguera i serà un dels encarregats de mantenir la porteria a 0 des de baix dels pals.

I el CD l’Alcúdia de Crespins també segueix amb la confecció del planter per la temporada vinent i ha fet oficial la renovació del migcampista Guillermo Bonany.