L’equip femení aconsegueix un punt contra la Universitat d’Alacant en les lligues de plata espanyoles

Victòria del Familycash Xàtiva voleibol masculí que van véncer al CV Saragossa per 3-1. Els d’Hernán Pesci i Claudio Fantin van tirar avant un partit treballat, aconseguint la tercera victòria, contra un equip aragonés molt aguerrit. Començaven els xativins molt segurs en atac i bloqueig durant el primer set, semblava que el partit podia ser còmode, el primer set  el van sumar per un (25-11). No obstant això, com ja s’esperava, res més lluny de la realitat, perquè el CV Zaragoza va anar recomponent les seues files i va passar a dominar el segon set amb un atac molt efectiu i Bon treball en defensa, que els va valdre per endur-se el segon set. Un decisiu tercer set en el qual els de Xàtiva van recuperar el seu nivell de joc, però el Saragossa no donaria el seu braç a torçar tan fàcilment. Diverses accions brillants i consecutives dels locals van posar el marcador 17-13, i ací va poder estar la clau del set. Perque Els de Xàtiva no van fallar fins al final (25-21). Al quart set Els de Saragossa van encadenar diversos errors no forçats al principi i els de Xàtiva continuaven realitzant el seu joc. Encara que els aragonesos van aconseguir empatar, els locals van creure fermament en la victòria i l’avantatge va anar augmentant i Els de Xàtiva van tancar el set i es van emportar els tres punts en joc.

El Familycash Xàtiva voleibol femení se li va escapar la victòria a casa enfront de la Universitat d’Alacant i van cedir per la mínima en un partit que se’ls havia posat de cara per 2-3. Un duel de rivalitat regional en la *superliga2 que es va disputar dissabte passat i que van cedir les de Rafa Mora, després d’anar guanyant per 2-0.

Les de Xàtiva van jugar dos bons primers sets. En el primer set van aconseguir dominar al rival malgrat la igualtat un equip de Xàtiva amb major efectivitat en atac aconseguia avançar-se en el marcador. Pràcticament es va mantindre la mateixa tònica en la segona manega, encara que ja es començava a veure a un alacant molt més organitzat, pero les xativines aconseguien sumar el segon set. Canviava el panorama en el tercer set perquè l’Alacant collia un bon avantatge que va ser molt difícil de contrarestar i les visitants es van emportar el set (15-22).

En el quart set van començar bé les alacantines, però les de Xàtiva van saber reaccionar en un moment crucial del partit. La Universitat d’Alacant van arriscar i van tornar a aconseguir un avantatge que van gestionar molt còmodament fins al final i van forçar el tie-break. En el cinqué set van aparéixer els nervis de les de Xàtiva en un partit que tenien controlat, cometent errors no forçats que a eixa altura del partit podien resultar decisius. Les Alacantines van gestionar millor el joc i en una ratxa ascendent des del tercer set van aconseguir tancar el partit.

Pasem als equips juvenils:

Victoria de l’equip juvenil masculí de Xàtiva de la primera divisió autonòmica, guanyant per 3-1 al CV Elx.

Derrota del Xàtiva juvenil femení de la primera divisió autonòmica en la pista del CV Paterna per 3-0. (25-11, 25-22, 25-23).

Derrota del Xàtiva Juvenil femení de segona divisió autonòmica per 3-0 en la pista del Veles e Vents de Gandia.