Al partit de la primera volta a La Murta, el resultat va ser de 2 a 1 favorable al CD Olímpic

Diumenge a les 16:30h el CD Olímpic visita un camp molt complicat com és el Vicent Morera, un dels rectangles de joc més grans de la categoria. Els de Berna Ballester volen continuar demostrant el bon treball i d’aquesta manera veure’s recompensat amb els 3 punts. El Silla que a pesar de la derrota de l’última jornada venia amb una bona dinàmica, buscara fer-se fort a casa i aconseguir els tres punts per obrir distancia amb la zona roja.

L’Olímpic no podrà comptar amb Pallarés, amb aquesta suma ja l’última jornada de sanció després que fora sancionat al Regit. Joan continua recuperant-se de la lesió muscular, per tant, Berna Ballester no podrà comptar amb ell. L’equip afronta l’encontre més unit que mai, de nou amb il·lusió per a traure els tres punts.

El Silla CF és un equip molt complicat. Es tracta d’un dels conjunts més golejadors de la categoria, però al mateix temps dels més golejats. Destaquem que és un equip que intenta robar l’esfèric en zones pròximes a porteria, perquè té jugadors d’atac molt verticals I amb molta qualitat. Al seu planter podem destacar a jugadors com David Verdú o l’ex Olímpic Rulo.


Partit de vital importància, una nova final per als de Xàtiva que volen sumar els tres punts i canviar la dinàmica negativa que arrosseguen les últimes jornades.