Rafa Cuesta, nou president de l’entitat xativina

Ahir l’Olímpic va tancar el 2023 amb una derrota a Calp. El partit arrencava amb l’Olímpic dominant amb un terreny de joc molt ràpid que feia difícil dominar el baló, i apareixien les imprecisions. Mauro Melo amb un remat de cap va gaudir d’una gran ocasió, però el llançament va eixir massa creua. A baló parat l’Olímpic creava perill i els locals amb passades llargues als seus davanters i el regat de l’extrem esquerrà feien perillar la porteria de Javi. A 4 minuts per al final una errada defensiva va suposar l’1 a 0 i 2 minuts d’després Àlex Tormo sobre línia de gol evitava el segon. Amb el marcador en contra per als de Camacho van finalitzar els primers 45 minuts.

Els primers a buscar porteria van ser els locals amb una acció clara i Víctor Giner contestava amb un llançament que va robar el pal. El tècnic xativí va començar a moure la banqueta i el segon temps va passar amb l’Olímpic buscant la porteria rival sense sort, amb massa imprecisions. El Calp encara va gaudir d’alguna jugada per ampliar el marcador, però l’encontre va finalitzar amb l’1 a 0.

L’Olímpic tanca l’any amb derrota i és seté quan falten dues jornades per finalitzar la primera volta de la competició. La lliga tornarà el 14 de gener de 2024.

Acaba l’any amb nova junta directiva. El divendres passat en la casa de Cultura de Xàtiva es va celebrar l’assemblea extraordinària de socis. A la taula es van asseure el representants de la junta gestora i Rafa Cuesta cap visible de l’única candidatura que optava a entrar en l’entitat. Marco López en la seua intervenció va repassar l’actualitat del club apuntant que els jugadors han cobrat dos mesos i que tot el que s’ha gestionat fins ara s’ha pagat sense generar cap deute. Però la situació és complicada per al club, ja que continuen apareixent deutes amb diferents proveïdors.

La situació econòmica és incerta de l’anterior gestió no se sap quina és la realitat del comptes, però estimen que hi ha un deute del club de 60.000 euros aproximadament tot i que pot incrementar-se si continuen apareixent factures de proveïdors. El nou president va informar que el primer objectiu serà posar-se al dia amb els sous de jugadors i cos tècnic.

La nova junta directiva estarà formada per Rafa Cuesta com a president, la vicepresidència l’assumeix Antonio Uceda i el secretari serà Marco López que d’aquesta manera segueix vinculat al club. Els xativins David Mateu i Ricardo Albero seran vocals junt amb Marc Uceda que a més serà el director Esportiu. Comença una nova etapa al CD Olímpic.