La covid ha provocat l’ajornament dels tres partits previstos

Per segona setmana consecutiva, els equips de la comarca de la Costera en Tercera Divisió i Regional Preferent es van a quedar sense competir. En aquest cas, s’han ajornat els duels d’Olímpic, Canals i l’Alcúdia de Crespins, mentre que el Llosa té jornada de descans al calendari.

D’una banda, el CD Olímpic ha vist ajornada la seua visita al NUevo Pepico Amat d’Elda per diversos positius als conjunt alacantí com ja hem comentat en dies anteriors.

En el cas de la Regional Preferent, la UD Canals comptà ara amb diversos jugadors que han donat positiu per Covid-19 i s’han vist obligats a ajornar el partit previst contra el Muro. Per últim, el cas més curiós és el del CD l’Alcúdia de Crespins. L’equip alcudià encara no ha debutat aquesta temporada i tampoc ho farà aquest cap de setmana al trobar-se a l’espera de resultats PCR als seus jugadors per possibles contactes, motiu el qual ha provocat també l’ajornament del partit contra l’Enguera previst per a aquesta jornada.

A hores d’ara, perquè la situació pot canviar per minuts, segueix en peu el Moixent – Contestano de Primera Regional previst per a diumenge a les 17h. En Segona Regional, al Grup 10, el Barxeta – Contestano està previst per a diumenge a les 16:30h. I per el que fa al Grup 12, està ajornat el Fenollet – Bocairent (Ajornat) i els partits que aquest matí seguien endavant eren els següents:

Genovés – EB Moixent (dissabte 16:00h)

Olímpic B – Benigànim CF (dissabte 18:30h)

Ràcing – SD Vallada (diumenge 16:30h)