El motiu de les obres es la reparació del Dipòsit de Sant Josep

L’Ajuntament de Xàtiva informa que, amb motiu de les obres de reparació del Dipòsit de Sant Josep, hui dilluns, es realitzarà un tall de subministrament d’aigua potable des de les 9:15 fins a les 15 hores en la xarxa nº 3 que afectarà els següents carrers: Del sector Menor Cuesta, el C/Menor Cuesta, Santas, Edifici Santes i Castell.

Del sector S. Domenech, el C/ Maluenda i el C/ Sant Domènec.

Del sector Sant Agustí, el C/ Santes 1, Vera, Santo Tomás, Grau, Carrer i Plaça Roca, Ensenyament, Menor, Colom i Sant Agustí.

Del sector Sant Jordi, la Plaça Sant Jordi, C/ Sant Jordi, Hermanos Terol Gandía i Ànimes.

Del sector Viverets, el C/Pintor Jacomart, Viverets i Font Alta.

Del sector Plaça Trinquet, el C/ Blanc, Cantal Gentil, Nou, Vernisa, Rafel Lluch, Forn del Vidre, San Cayetano, Plaça Trinquet, Orilla del Muro, Sant Antoni i Teresa la Cadirera.

I del sector Caputxins, el C/ Caputxins, de la Seda, Triada, Ventura Pascual, Sant Feliu, Blasco Acebo, Amaro Ferris, Plaça L´Almàssera, Santa Teresa Jornet, Cantereria, Aben Ferro, Camí la Bola, Arquitecte Cuenca, Saurina d’Entença, Metge Lluís Alcanyís, Bernat Desclot, Hipòlit Sanc, Félix Martinez, Esteban Chaix, Doctor Sumsi, José Chaix, Plaça Hort de Mora, Plaça Xerea, Valerio Catulo, Furs, Botànic Cabanilles i Pere Alcanyís.