Segueix la confecció dels equips per a la pròxima temporada

Després que el club anunciar el seu entrenador per a l’equip sènior masculí la setmana passada ara arriba el torn per l’equip femení.


Natural de Gandia, encara que vinculat al club i la nostra ciutat des de fa molts anys, el Club Voleibol Xàtiva comptara amb Rafael Mora com el nou director d’orquestra per a l’equip femení.
Després de diversos anys en la branca masculina on ha sigut responsable de la formació i progressió de molts dels xics que hui dia són membres indispensables de l’equip sènior masculí, Rafa va deixar el seu nom escrit en les pàgines del club en aconseguir un dels majors assoliments en la història del mateix amb la consecució del Campionat d’Espanya Juvenil de 2019 a Sòria.


Des de l’any passat, ha sigut l’encarregat de coordinar el treball en la base femenina del club.
Rafa ja va tindre l’oportunitat de dirigir el final de temporada de l’equip sènior femení fa 2 anys, on malgrat els mals resultats, l’equip va aconseguir canviar la dinàmica en els últims partits.
El club és complau de tindre una persona de la qualitat humana i esportiva de Rafa i li desitja les millors de les sorts.