Gio va ser l’autor del gol olimpista

Ahir al matí l’Olímpic va viatjar fins Santa Pola per disputar la tercera jornada de la Lliga Comunitat grup Sud. L’entrenador Xàtiva va presentar canvis en l’11 inicial respecte a les dues jornades anteriors, donant entrada des de l’inici a Migue i Aarón. L’equip no va entrar còmode al partit i els locals ho van aprofitar. Els setabenses al minut 6 van gaudir d’un córner a favor que va derivar en una contra que els de Campillo van culminar inaugurant el marcador. Després de l’1 a 0 les sensacions no canviaven i Javi va haver d’intervindre per evitar el segon gol. A partir del minut 20 l’Olímpic va començar a trobar-se millor sobre la gespa de l’Estadi Manolo Macià i Migue ho provava des de la frontal amb un tir massa creuat. Els de Camacho continuaven arribant a zona de perill però sense trobar-se amb el gol. Passada la mitja hora d’encontre Rueda disparava aprofitant un baló en zona de retxas però sense agafar porteria. L’última de la primera meitat va estar en les botes de Mauro que es quedava sols amb el porter, però aquest es va anticipar. Amb la derrota per la mínima l’àrbitre va indicar el camí cap als vestidors.

El tècnic xativí va buscar la reacció del seu equip al descans canviant el seu dibuix de joc donant entrada a un altre davanter, Gio. Al minut 53 el golejador faria de les seues o en una acció a baló parat va enviar l’esfèric al fons de la xarxa però posar l’empat a 1. Es va fregar la remuntada amb un remat de Marc que molt forçat enviava el baló per damunt del travessar i Carles Vidal evitava el gol del Santa Pola en línia de gol a falta de 5 minuts per a la fi.

Un nou empat a domicili per al CD Olímpic que amb 5 punts es situa a la sisena posició a 4 punts del lideratge. La pròxima setmana rep a la Murta al favorit d’aquesta lliga el Benidorm.