Els xativins sumen un total de 17 medalles en els dos TTR disputats

Dissabte passat 8 de maig la localitat d’Enguera va ser de nou triada com a seu per a la disputa d’un nou Torneig Territorial, en aquesta ocasió destinat a les categories inferiors, és a dir, des de Sub-11 fins a Sub-19. El Club Bàdminton Xàtiva va tornar a ser present amb una àmplia representació, un total de dèsset jugadors que van prendre part en quatre de les cinc categories convocades.

Els resultats obtinguts pels esportistes xativins tornen a ser, una setmana més, excel·lents amb la consecució d’1 or, 9 plates i 4 bronzes. Però els esportistes del CB Xàtiva continuaran treballant durant els pròxims mesos per a fer un altre salt de qualitat i aconseguir que diverses de les plates aconseguides es tornen daurades.

D’altra banda, els sèniors completaren un cap de setmana espectacular amb dos ors i una plata en un Torneig Territorial disputat al Campello.

Per últim, l’esportista del CB Xàtiva Andrea Orquín es va presentar divendres passat 30 d’abril a les proves realitzades en la localitat de València per a valorar als esportistes candidats a les places disponibles en la modalitat de bàdminton dels Plans d’Especialització Esportiva de Xest. Després de la publicació dels resultats per part de la Federació de Bàdminton de la Comunitat Valenciana, podem anunciar que l’esportista xativina passarà a formar part del grup d’esportistes de Xest, entre els quals es troba des de fa 2 anys el seu company de club Vicent Molina.