Remuntada del juvenil setabense davant un gran U.D. Carcaixent

Vesprada apassionant de futbol a la Murta en el partit ajornat entre dos equips de categoria juvenil cridats a estar en la part alta de la classificació.

Els primers minuts de partit començaven amb un monòleg per part dels visitants, que des del minut 1 ja havien sigut un malson per a la defensa olimpista. Tant fou així, que al minut 20, l’electrònic ja reflectia un marcador de 0-2. L’Olímpic no trobava el seu futbol i el Carcaixent se sentia molt còmode, guanyant qualsevol duel individual al mig del camp i amb grans combinacions. Com li passa a qualsevol equip, existeixen les debilitats, i els de la ribera van arriscar tenint la defensa molt avançada, la qual cosa van aprofitar els locals per a plantejar grans passades a l’esquena dels defenses. D’aquest mode, va aplegar el primer gol per als d’Enrique Arqués.

Aquest, pareixia que sols anava a ser anecdòtic a la fi de l’encontre, ja que quasi al descans, una entrada senzilla per part del migcampista carcaixentí, va acabar amb el 1-3.

Ja a la segona meitat, els socarrats van millorar les errades del primer temps, van refrescar la part ofensiva, i van aconseguir mitjançant Izan acurtar distàncies. En aquest període, els papers pareixien intercanviats, i el guió del partit va sofrir una metamorfosi. Per a posar l’empat, i amb molta polèmica, els locals van aconseguir transformar un penal que no havia existit, perquè la falta s’havia produït fora de l’àrea.

A partir d’aquest moment, dos gols més van fer esclatar d’alegria a la parròquia de la Murta, que van veure com el seu equip, s’havia refet i havia superat les adversitats de la primera meitat, i estaven a un pas d’aconseguir la primera victòria de la temporada.

Ja al final de l’encontre, els visitants van donar interés als últims minuts aconseguint un autèntic golàs de falta directa. No va servir per a puntuar, ja que amb el marcador de 5-4 l’àrbitre de l’encontre assenyalava la fi.