Empat a 0 en un partit amb poques ocasions

El partit es presentava com una gran oportunitat per als de Berna Ballester per tal de retrobar-se amb els 3 punts i donar-li una gran alegria a l’afició. Sent molt conscients, els locals començaren l’encontre realitzant una gran pressió alta, aconseguint intimidar la porteria rival amb un gran xut des de fora de l’àrea per part de Rueda, i posteriorment, amb una cabotada que el porter va traure realitzant una gran parada. Tot i això, al minut 15, va ser anul·lat un gol del Villareal per una mà prèvia.

La consigna per part de l’Olímpic era clara, obrir el camp amb baló per tal de buscar les esquenes dels laterals, aprofitar les segones jugades, i disparar a porteria des de mitja distància. I així ho van aplicar els de la costera, que van ser clars dominadors de la primera meitat, lluitant també contra un àrbitre poc equànime en el repartiment de targetes.

Després del pas pels vestidors, les forces es van igualar, però no vam veure cap aproximació clara fins al minut 80 aproximadament, on uns desajustos en defensa, van permetre als groguets posar a prova a Viorel, que va fer dues grans parades. No es mouria el marcador tot i l’últim intent de Frangi, que rematava a dintre de l’àrea tímidament un baló.

Repartiment de punts que permet als de la Murta continuar sumant per aconseguir els seus objectius.