El C.D. Olímpic “B” vol curar les seues ferides davant la Font de la Figuera

Aquest diumenge a les 17:00, tindrà lloc a la Murta un encontre vital per als de José Cucart, ja que han de guanyar per esgotar les seues esperances d’ascens. Enfront, tindran un rival molt ordenat, experimentat i solvent, com és la Font de la Figuera.

Abans d’aquesta parada per la Setmana Santa, els de la costera volen ressuscitar abans de temps després d’haver deixat dos punts pel camí la jornada passada a Aielo. La bona notícia, és que tots els jugadors estan disponibles per a l’encontre, menys Sergio Marchirant, que continua recuperant-se de la seua lesió.

D’altra banda, l’equip roget és perillós lluny de casa, ja que ha aconseguit victòries de prestigi contra equips de la part alta com l’Ayorense. A més a més, a l’equip hi ha una barreja de joves i veterans que es complementen d’allò més bé i que tenen una idea clara de joc, amb un futbol directe, buscant la descàrrega del davanter, i a partir d’ací, projectar ràpidament als extrems.

De segur que viurem un partidàs on el filial xativí intentarà sumar una nova victòria que li permeta seguir en la lluita per l’encara possible ascens.