Victòria per 2-0 d’un Olímpic “B” que suma i segueix

Nova victòria de l’Olímpic “B” a la Murta davant un dur Esides de Caramanxel.

El partit començava amb clar domini local, amb Roberto liderant quasi totes les ocasions de perill dels de José Cucart. Tant ho va intentar, que finalment va obrir el marcador abans del xiulit per al descans, amb una bona definició a dintre de l’àrea. Abans, havíem vist com els socarrats havien imposat el seu joc i el ritme del partit, davant un Esides que estava ben junt, i practicant un futbol de pressió i al límit del reglament.

Ja a la segona meitat, va entrar al terreny de joc Ferran Sarrió, qui va ser un continu mal de cap per a la defensa visitant. Fruit d’un intent d’atac, Evaristo va arreplegar un baló a la frontal de l’àrea, que va llançar a dintre de la porteria per posar el definitiu 2-0. Ho va continuar intentant l’equip de la costera, però el partit es va tornar una mica lleig, amb patades fora de lloc, i enfrontaments, sent el resultat una expulsió per a cada equip.

Finalment, s’arribava als noranta i els tres punts es quedaven a Xàtiva. Aquests, permeten al filial seguir amb la lluita per l’ascens.