Segon partit a casa per a un Olímpic B que busca els primers tres punts

Tot en la vida té un procés. Les persones tenim la capacitat innata d’adaptar-nos a qualsevol dificultat que se’ns presente. També som molt nostàligcs, i ens dona per recordar temps millors o diferents. Siga com siga, busquem permanentment nous reptes que ens tornen a omplir d’il·lusió, que ens facen sentir el formigueig que ens manté vius.

En el cas de l’Olimpic B, el nou viatge ha arribat de rebot, tal vegada per un capritx del destí, o tal vegada per justícia divina. La realitat és que aquesta nova Segona FFCV, és una competició molt complicada, on tots els equips semblen ser fets a imatge i semblança de l’equip al qual mai et vols enfrontar, al qual et resulta molest.

El rival d’aquesta setmana, la U.E.Benifairó, ve de perdre contra el seu màxim rival per golejada, la qual cosa el converteix en un rival potencialment perillós per als xics de Cucart. Serà un partit de necessitat per a tots dos, que buscaran espantar els fantasmes dels resultats adversos.

Diumenge a les sis de la vesprada en la Murta, tots els pensaments, estadístiques i estats de forma quedaran al marge quan l’arbitre faça sonar el seu xiulet.