Derrota per 3-2 d’un Olímpic “B” que només va jugar mitja part

No va defraudar el partit a Senyera. Els locals van començar la trobada assetjant la porteria dels olimpistes, buscant l’esquena dels laterals permanentment, i les descàrregues del seu davanter. En el minut quinze, i després d’una gran jugada entre Guillem i Aitor, va arribar el primer per als de Borja. Aquest últim, va ser un malson durant tot el partit per a la defensa dels de José Cucart, ja que provocava faltes perilloses a la vora de l’àrea amb el seu joc de buscar l’u contra un en cada acció.

Quan pitjor ho estava passant el Olímpic, una mala cessió precisament d’Aitor cap al seu porter, va deixar sols a Ferrán Sarrió, que no va obtenir l’empat per molt poc. Aquesta jugada va anar tan sols un miratge, ja que el Senyera, mitjançant el gran joc del seu migcampista Gustavo, continuava castigant els laterals amb pilotes a l’esquena. Per a rematar el gran primer temps, en un córner, Cosmin lliure de marca anotava de cap el 2-0.

Després del pas per vestuaris, Cucart va decidir realitzar dos canvis i apostar per un futbol més directe. De la mateixa manera, i per la mateixa banda, els de la capital de la costera van aconseguir retallar distàncies en quinze minuts sublims. Roberto, va transformar un clar penal després d’una gran jugada, i Ferrán va rematar de cap en segona instància per a creure en la remuntada. Tot semblava indicar que així anava a ser, ja que la segona part va ser un monòleg de joc dels visitants, però un mal lliurament de Javi Chafer en l’inici des de camp propi, va servir perquè Aitor materialitzara el seu doblet a plaer. A partir d’aquest moment, i amb 3-2 en el marcador, els de la ribera van començar a jugar el que denominem “l’altre futbol”. Pèrdues de temps constants, jugadors que anaven al sòl amb aparents sobrecàrregues, enfrontaments i desplaçaments de pilota. En definitiva, una sèrie d’accions que van permetre amarrar el resultat, amb el beneplàcit del col·legiat.

Amb aquest resultat, el Olímpic “B” s’enlaira dels primers llocs de la classificació, i haurà de traure els tres punts en la Murta la pròxima jornada contra el Catarroja “B”.