Juanjo Guillem i Rafa Gàlvez són solistes de percussió de l’Orquestra Nacional d’Espanya amb una trajectòria de més de 25 anys

El Festival Internacional de Cultura i les Arts Contemporànies So XXI 2020 de Canals continua amb la seua programació aquest dissabte 1 de febrer, i dins del seu cicle de concerts actuarà l’emblemàtic grup Neopercusión. El segon dels esdeveniments programats dins aquest projecte musical especialitzat en la percussió tindrà lloc a les 19.30 hores  de la vesprada al Centre Cultural Calixt III. 

Des de l’organització volen recordar que l’entrada és gratuïta i abans del concert, a les 19.00 hores de la vesprada, els assistents podran gaudir d’un col·loqui, amb els integrants del grup, Juanjo Guillem i Rafa Gàlvez. Totsdós són solistes de percussió de l’Orquestra Nacional d’Espanya amb una trajectòria de més de 25 anys, com a referents nacionals i internacionals de l’avantguarda musical. 

Neopercusión, oferirà una actuació amb peces del repertori internacional i dels més importants compositors del moment del país. Per a l’ocasió estaran acompanyats a l’electrònica per Pere Vicalet, artista digital i professor del Conservatori Superior de València.