Al capdavant del col·lectiu estarà Eduard Badal

SUMA’T és el nom del nou partit polític independent que naix a Canals amb voluntat de representar als habitants de Canals, Aiacor, la Torreta i Torre- Cerdà. Aquest nou partit ha nascut després de molts mesos de reflexió i anàlisi entre homes i dones de tot el municipi.

Des de SUMA’T expliquen que la política local a Canals requereix un nou impuls, amb nova gent i noves idees, capaç d’unir a tots els veïns i veïnes del poble i les pedanies. Es tracta, segons afirmen, d’un partit obert, que convida a sumar-se a qui vulga aconseguir un poble millor, social, cultural, econòmica i urbanísticament.

En un futur immediat, la nova formació anirà informant del seu projecte, detallant què pensen i desitgen per al futur del municipi. La persona que estarà al capdavant del col·lectiu és el canalí d’adopció Eduard Badal Benetó, periodista i locutor des de fa 25 anys de l’emissora municipal de Canals Ràdio. Casat a Canals i pare de dues filles, Eduard encapçalarà un equip de persones preparades i resoltes que d’ací a poc temps es presentarà a la ciutadania.