Aquest espectacle tindrà lloc demà dissabte, a les 19.30 h, al Centre Cultural Calixt III de Canals

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals, junt amb el Taller d’Arts Escèniques de Canals, TAEC, i la productora i entitat docent Toni Saurina Estudio han preparat per a aquest dissabte “La nit del cinema mut. Especial dones”, per a commemorar el Dia de la Dona. 

Aquesta cita tindrà com a protagonistes al prestigiós pianista de cinema austríac, Gerhard Gruber, i els integrants del taller escènic els quals fusionaran teatre, cinema i música. Aquest espectacle es dividirà en tres parts. Primerament, es realitzarà un breu homenatge al cinema en les seues primeres dècades mitjançant la projecció d’imatges i d’interpretació d’un tema musical. Seguidament, tindrà lloc una representació en clau d’humor a l’estil del cinema mut protagonitzada pels membres juvenils i d’adults del grup TAEC. I finalment, un concert amb diversos fragments i curtmetratges de produccions austríaques del cinema mut on la dona cobrarà protagonisme per a fomentar els drets per la igualtat. 

El pianista Gerhard Gruber interpretarà les peces que veurà en la pantalla de manera totalment improvisada, tal com es representaven en l’època del cinema mut. Gruber ha acompanyat més de 650 pel·lícules de cinema mut des de l’any 1988, en ciutats com Los Ángeles, Washington, Delhi, Tokio, Viena, Múnich o Burdeos, entre d’altres. 

Aquest espectacle tindrà lloc demà dissabte, a les 19.30 h, al Centre Cultural Calixt III de Canals. Les entrades estan ja disponibles en el web agendacanals.com, i també es podran adquirir de manera presencial en les taquilles del teatre.