El club anunciava l’incorporació als seus perfils oficials a les xarxes socials

Moussa Camara “Baba” és un davanter de 26 anys, natural de Guinea. Es tracta d’un jugador de gran potència física amb 1,81 m d’alçada. El mateix Moussa es defineix com un jugador que li agrada atacar els espais, lluitador i amb instint rematador. Pot actuar tant de davanter centre com d’extrem esquerre.

Quant a la seua trajectòria professional, als 15 anys una bona oportunitat el va dur a Tunez on va signar pel Esperanza, un club important al futbol Africà. A causa d’una nova situació familiar, va arribar a Espanya on va començar una nova aventura futbolística.

En primer lloc, va passar pel Leganés B a la Tercera divisió on va tindre uns magnífics registres aconseguint marcant 14 gols en 34 partits. A la temporada 17-18 va signar per un transatlàntic de la Segona B com és el FC Cartagena anotant 6 dianes en 24 partits. Els anys següents va seguir a grans projectes de la categoria de bronze del futbol Espanyol com el Salamanca UDS, Villanovense i UD Sanse. Les últimes temporades dona la situació sanitària i una lesió li han impedit gaudir del futbol, però ja es troba totalment recuperat.

Arriba a les files del CD Olímpic procedent de les Sessions AFE, però la seua última aventura va ser al FC Unión Atlético.

Berna Ballester suma més pólvora al seu atac per tal de millorar els registres en la parcel·la ofensiva que tants mals de cap està donant al tècnic xativí.