Els dos migcampistes són les grans novetats del primer entrenament de la pretemporada

El CD Olímpic va realitzar ahir el seu primer entrenament de pretemporada al Camp Murta i ho va fer amb un bon grapat de jugadors ja confirmats i altres que lluitaran per fer-se un espai en la plantilla. 

Pel que fa a fixatges, les dues grans novetats de la primera sessió van ser els migcampistes Vicent Moscardó i Juanma Montero. Els dos han apostat per tornar al club xativí, en el qual ja van ser importants fa algunes campanyes. En el cas de Moscardó, el d’Alberic torna al Camp Murta després de dues temporades a les files de l’Atzeneta i amb un altre ascens a la butxaca. Novament està cridat a ser un referent tant dins com fora del terreny de joc. Per part seua, Juanma ha estat quatre temporades lluny de Xàtiva, però li han servit per a convertir-se en un jugador molt més complet gaudint de minuts i sent important tant en Tercera Divisió com en Segona B amb el CP Villarrobledo, CD Izarra i Águilas FC, aconseguint dos ascensos. 

En la primera sessió també van saber que jugadors continuen de la passada temporada més enllà dels que tenien contracte en vigor. Aquest nou curs, Berna compatarà amb una bona base formada pels porters Viorel i David, els defenses Frangi, Tendillo i Rafa Gimeno, els migcampistes Raül Sanchis, Lionel, Leomar, Juanjo Calvo, Tanque, Rueda i Lucho. A aquesta llarga llista cal afegir als joves Marc Grau i Eloy Albuixech que promocionen des del Juvenil A després de tindre minuts ja la passada campanya amb el primer equip. 

A més, hi ha un grup de jugadors a prova que lluitaran els pròxims dies per convéncer al cos tècnic que poden ser vàlids per formar part de la plantilla.

Pel que respecta a més fixatges, el CD Olímpic està treballant en diverses incorporacions de nivell, sobretot, en una parcel·la ofensiva en la qual no continuen Ekedi, Farisato i Nico Cabanes.