Belda va ser primer edil durant la legislatura 2011-2015

L’ex alcalde de la Font de la Figuera, Vicente Belda Cantavella, va faltar passat divendres als 74 anys d’edat. L’Ajuntament va decretar dos dies de dol oficial per la pèrdua de qui fora primer edil durant la legislatura 2011-2015.

El Consistori va transmetre les seues condolences a la família, amigues i amics per la pèrdua de Vicente Belda, i va explicar que sempre va treballar per la localitat de manera incansable i amb gran esperit dialogant. Belda, a més, va exercir com a jutge de pau a l’Ajuntament de la Font de la Figuera durant 20 anys, abans d’accedir a l’alcaldia al juny de 2011.

Vicent Muñoz, actual alcalde de la Font de la Figuera, va lamentar profundament esta pèrdua irreparable per al municipi: “Vicente Belda va ser un exemple per a tots, ja que durant la seua estada en l’alcaldia va destacar pel seu caràcter dialogant i per la capacitat per a aconseguir acords en les propostes”. “Ens va ensenyar a totes i tots a mantindre la temprança i componiment en moments tan complicats com els que vam viure durant la crisi econòmica de fa uns anys”, va afegir Muñoz, que va destacar el seu important paper durant la celebració del 700 aniversari de la carta de poblament de la Font de la Figuera.