El protagonisme d’aquesta setmana al CB Xàtiva recau sobre la modalitat de para bàdminton

Des de dilluns passat 25 de juliol i fins al diumenge 31 se celebra en la localitat de Toledo una nova edició de les Jornades d’Integració i Parabádminton on participen esportistes de la modalitat de parabádminton de tot el territori espanyol. Aquesta edició torna a comptar amb la presència de l’esportista del Club Bàdminton Xàtiva Selenia Pla Mompó que novament aprofitara aquesta setmana per a continuar formant-se sota les ordenes dels responsables nacionals de l’àrea de parabádminton. Aquestes jornades abastaren tant el treball a nivell tècnic com tàctic.

Pel que respecta a l’apartat formatiu, també a Toledo, del 27 al 29 de juliol i coincidint amb les jornades d’inclusió i parabádminton es realitza un any més unes jornades de formació per a tècnics on participarà MªJosé Mompó per a ampliar els seus coneixements al voltant d’aquesta modalitat.

I per últim aquest cap de setmana, 30 i 31 de juliol està reservat per a la disputa de la 3a prova Circuit Nacional Parabádminton que coincidint amb les activitats anteriorment citades també se celebra en la localitat de Toledo, concretament en el Poliesportiu Hospital Nacional de Paraplègics i que comptarà amb la participació de 19 esportistes.

Per part del Club Bàdminton Xàtiva participarà l’esportista Selenia Pla que ha entrenat al llarg del mes de juliol per a mantindre’s en forma i poder afrontar aquesta 3a prova amb garanties d’èxit. La jugadora xativina participarà en les proves d’individual femení, dobles mixt al costat del jugador asturià Pablo Serrano i en la modalitat inclusiva al costat de Miguel Àngel Polo.