Ahir es va procedir a la plantà del monument de l’artista Ximo Esteve

La primera falla de Moixent ja és una realitat. En la vesprada d’ahir es va dur a terme la plantà del monument que es cremarà coincidint amb la celebració del nou d’octubre gràcies a la col·laboració de la Diputació de València.

L’artista faller, Ximo Esteve, junt amb el seu equip, va procedir ahir a la col·locació de tots i cadascun dels elements que conformen el monument faller.

La falla “Pandèmies” és un treball especial que rendeix tribut a totes les víctimes de la COVID-19 i als sectors més implicats en aquesta pandèmia: metges, infermers i personal d’hospital, als mestres, als majors, així com als sectors que treballen en la Festa de les Falles (pirotècnics, músics…).

Ubicada al carrer Constitució, i fins al 9 d’octubre, a les 21 h, els moixentins i moixentines, així com tots els visitants, tindran l’oportunitat de poder contemplar-la abans que es realitze la cremà.

Cal anotar que, abans de la cremà, i per arrodonir una nit plena de foc, es dispararà un espectacle pirotècnic ens estarà esperant per delectar-nos.