Les finals aleví i benjamí no es van poder jugar a causa de la pluja

El passat diumenge Moixent va acollir la primera de les tres finals dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana que acollira durant aquests mesos, gràcies a un conveni firmat entre la Federació de Pilota Valenciana i l’ajuntament de Moixent.

Finalment, no es va poder completar tota la jornada a causa de la pluja i el Poliesportiu de Moixent no va poder gaudir de les categories aleví i benjamí que hauran de celebrar-se proximament.

Diumenge de matí, a la categoria infantil es van celebrar les finals A i B. L’equip d’Olíva va aconseguir la victòria la primera de les finals guanyant al Meliana B. A la final pel tercer lloc, l’equip A de Meliana es va endur la victòria davant El Puig.

A la categoria cadet l’equip del Puig va ser qui es va endur el triomf imposant-se al Massamagrell.

En la categoria juvenil, va arribar el triomf per a l’equip de casa. Els de Moixent van aconseguir la victòria en guanyar-li a l’equip del Puig.

En l’acte d’entrega de trofeus van estar presents l’alcalde de Moixent, Guillermo Jorques; la regidora d’Esports, Laura Bacete; i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana Rafa Vidal.