L’ajuntament ha detallat la situació del municipi a les xarxes socials  

L’Ajuntament de Moixent va publicar fa uns dies el balanç de la darrera setmana pel que fa a la siruació de la COVID-19 al municipi. Des del consistori la qualificaven com a “setmana complicada” per a tots i totes donada l’evolució que arrosega la població. 

Segons les xifres de casos positius, encara ens trobem de crescuda, sense trobar el punt més alt, donat que la INCIDÈNCIA es situa per damunt de 2.600 (casos/100.000 hab.) pels 112 casos ACTIUS en els 14 dies anteriors.

Cal anotar que part d’aquests casos actius han tingut una TRANSCENDÈNCIA al SECTOR EDUCATIU, donat que s’ha fet necessari el confinament total d’1 aula de l’Escoleta Infantil i 3 al CEIP Pare Moreno; així com el confinament parcial de 3 aules més al mateix CEIP Pare Moreno. Davant d’aquesta situació s’ha treballat de manera conjunta amb l’Equip Directiu del CEIP i les Conselleries d’Educació i Sanitat per procedir de la millor manera. En aquest sentit s’ha determinat el procedir a la realització d’un GARBELLAT (realització de PCR’s) a TOTS i cadascun dels DOCENTS. Aquest garbellat es va realitzar ahir divendres, i ens mantenim a l’espera dels resultats per a procedir a la presa de noves mesures si fora necessari. 

Des de l’AJuntament de Moixent apel·len a ser completament ESCRUPOLOSOS en el COMPLIMENT estricte de totes i cadascuna de les MESURES existents, donat que ahir, el nombre de proves PCR’s total realitzades al nostre Centre de Salut, incloent les dels docents, es varen situar en més de 100.

Per favor, més que mai, és temps de no relacionar-se amb ningú, sols la família convivent, és temps d’aplicar i practicar el CONFINAMENT DOMICILIARI. 

La PRESSIÓ sobre els serveis sanitaris és EXTREMA, i de res servirà l’esforç majoritari de la gent si encara hi ha alguna que no segueix les indicacions establides.