El pare del nou secretari, va ocupar el càrrec de primer secretari des de la fundació de l’entitat fins a la seua jubilació

Divendres passat, 16 de febrer, la Mancomunitat va donar la benvinguda al seu nou secretari-interventor, Miquel Alcocel Maset, qui va prendre possessió del seu càrrec. 

El nou secretari va expressar una profunda emoció en recordar al seu pare, que recentment va perdre la vida, i va ocupar el càrrec de primer secretari des de la fundació de l’entitat fins a la seua jubilació el maig de 2004. 

En l’acte de possessió, Miquel Alcocel Maset va destacar el seu compromís amb la transparència, l’eficiència administrativa i el servei als municipis que conformen l’entitat, afirmant que «és un honor per a mi seguir el llegat del meu pare i assumir aquest important càrrec en la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal». 

El president de l’entitat José Luis Gijón, va expressar la seua confiança amb el nou secretari indicant que «el seu nomenament no sols marca l’inici d’una nova etapa per a la Mancomunitat, sinó que també representa la continuació d’un llegat familiar».