S’han hagut ampliar torns i horaris en algunes activitats com ara pilates o manteniment físic degut a l’alta demanda de sol·licituds

Un total de 515 persones es van inscriure el dilluns passat en les distintes activitats d’esport per a persones adultes oferides per l’Ajuntament de Xàtiva que s’iniciaran el pròxim 26 de setembre.

La gran demanda de sol·licituds per a algunes activitats concretes ha provocat que l’Ajuntament de Xàtiva haja ampliat places i torns. És el cas del pilates, que s’ha ampliat a un tercer torn dimarts i dijous de 18 a 19 hores, el qual ja està esgotat com també els altres dos torns inicials. Les persones interessades podran apuntar-se a la llista d’espera perquè se’ls informe en cas de quedar alguna plaça vacant.

També s’han ampliat els torns de Manteniment Físic al Col·legi Gozalbes Vera, que passa d’un únic torn de 17:30 a 18:30 h els dilluns i dimecres, a dos torns (de 17 a 18 i de 18 a 19 hores). En aquest cas encara queden places disponibles, igual que en la resta d’ubicacions d’aquesta activitat al pavelló Francisco Ballester i al pavelló de Voleibol (en torns de matí). Pel que fa a l’aquagym, també es van cobrir totes les places del torn de dimarts i dijous de 20:45 a 21:30 hores.

Per a la resta d’activitats tant d’esport per a persones adultes com d’activitats a la piscina coberta i d’escoles esportives municipals encara hi ha places disponibles. Aquestes es poden sol·licitar a través de la web www.xativa.es/deportes, per al que serà necessària la creació d’un usuari, o bé a la Ciutat de l’Esport. El telèfon de contacte per tal de resoldre dubtes és el 96 228 30 00.