Aquest esdeveniment forma part d’una ruta de parades que està organitzant el Servei Valencià d’Ocupació i Formació Labora en col·laboració amb els Pactes Territorials de la Comunitat Valenciana

El passat 13 de març, el fòrum d’ocupació organitzat per Labora en col·laboració amb el Pacte Costera-Canal, va concloure amb resultats altament positius, consolidant-se com un espai clau per a la promoció de l’ocupació i la trobada entre empreses i candidats en cerca d’oportunitats laborals. 

La jornada, celebrada en el CCX de Xàtiva, va comptar amb la participació activa de més de 500 persones inscrites, reflectint un interés significatiu per part de la ciutadania en les oportunitats laborals oferides. Així mateix, un total de 17 empreses es van sumar a l’esdeveniment, oferint un ventall divers d’oportunitats professionals.

Es van publicar un total de 77 ofertes de treball, abastant diversos sectors i perfils professionals. A més, el fòrum va oferir un espai per a l’intercanvi de coneixements i experiències a través de 2 xarrades i 2 taules redones, que van abordar temes rellevants per al mercat laboral actual. 

Els participants també van tindre l’oportunitat d’adquirir habilitats pràctiques mitjançant 8 tallers, dissenyats per a millorar les seues competències i augmentar les seues possibilitats d’inserció laboral. Els 5 estands expositors van proporcionar informació addicional sobre els seus servicis, entre els quals estaven CCOO, UGT, Pacte Costera Canal, CEV i Labora, enriquint l’experiència dels assistents. 

L’esdeveniment va rebre un total de 705 candidatures, demostrant l’interés i la participació activa dels reclutadors d’ocupació en les oportunitats presentades. Com a resultat d’aquesta dinàmica interacció, es van dur a terme 239 entrevistes, facilitant el contacte directe entre candidats i empreses, promovent possibles contractacions. 

Segons va afirmar el president del Pacte, José Luis Gijón, «El fòrum d’ocupació ha sigut un èxit rotund, evidenciant la importància d’aquestes iniciatives en la promoció de l’ocupació i la dinamització del mercat laboral. Continuarem treballant en col·laboració amb empreses i professionals per a continuar generant oportunitats i contribuir al creixement econòmic i social del territori».