Un total de 14.386 han passat ja per la gran exposició de Playmobil que s’ubica a l’exconvent de Sant Domènec

Més de 28.000 persones han visitat el Betlem Monumental de Xàtiva des de la seua obertura el passat dimarts 5 de desembre, i un total de 14.386 han passat ja per la gran exposició de Playmobil que s’ubica a l’exconvent de Sant Domènec, dos dels principals atractius turístics de la ciutat per a les festes de Nadal. 

Respecte a la mostra de Playmobil, cal destacar que el dia de major afluència va ser el divendres 8 de desembre amb 3.840 persones, seguit molt de prop pel dissabte dia 9 amb 3.632 visitants. També es van superar les 2.000 entrades els dies 6, 7 i 10 de desembre.

Escoltem a la regidora de Cultura Festiva, Maria Beltrán: 

A més de la destacada afluència a aquests dos espais, cal destacar també les més de 2.800 visites assolides a l’exposició del Poble de Nadal ubicat a l’Avinguda Selgas, i les més de 4.850 persones que han visitat també el Castell de Xàtiva durant el pont. Des del sector hostaler de la ciutat, a més, han destacat també la gran afluència durant els darrers dies, on s’ha penjat el cartell de complet en la gran majoria d’establiments. 

Segons ha assegurat l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, “Aquest avanç de les activitats nadalenques era una aposta estratègica de cara a la promoció turística de la nostra ciutat”. L’escoltem: