Garrigós: “Treballarem en un projecte que ens convertisca en l’alternativa progressista al nostre poble”

Al Congrés de Més Compromís en L’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós ha estat triat com a nou secretari local amb el 100% dels vots.

La nova executiva local que encapçala Garrigós estarà formada per Xavier Delgado com a secretari d’organització, Amparo Albalat com a secretària d’estratègia i comunicació, Toni Beltran com a responsable d’acció política i Elena Plana com a vocal.

Garrigós, qui és també és portaveu del Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament de L’Alcúdia de Crespins, ha agraït la militància el seu suport i ha destacat “la importància de realitzar un procés democràtic intern assembleari en el qual els protagonistes són les persones que participen de la vida del col·lectiu, que decideixen, al cap i a la fi, qui els representa”.

Així mateix, ha assegurat que el seu principal objectiu és “cohesionar tot el col·lectiu perquè el grup municipal compte amb el suport d’un grup més fort que participe activament de les polítiques locals i així encarar amb energia el procés electoral del pròxim 2023”.

Pepe Garrigós liderarà el col·lectiu local com a nou secretari local durant els pròxims dos anys amb l’objectiu de posicionar Més Compromís com la força d’esquerres de referència al poble, acompanyat de la resta del col·lectiu local que li va atorgar el seu suport i confiança.