Victòria visitant amb comoditat per 1-3

El partit va començar amb un monòleg de joc per part del Massanassa, que es va prolongar durant quasi els noranta minuts. Al minut vint-i-set, l’entrenador local, va decidir fer un canvi tàctic, el qual pareixia equivocat, ja que el davanter centre, en una posició poc natural per a ell, no va seguir la seua marca. Aquest desajust va provocar el 0-1 després d’una centrada a l’àrea menuda. A partir d’aquest moment, Omar Pavia, qui havia actuat de davanter després d’aquest canvi, va resoldre tots els conflictes que li presentava el seu equip, baixant o pentinant una gran quantitat de balons que rebia. Després d’una jugada associativa amb Pavia com a protagonista, va arribar la rèplica racinguista. A deu minuts per al descans, una arrancada sense èxit per part del lateral esquerre dels visitants, va acabar amb una gran passada de Juanjo Signes en profunditat, la que va aprofitar Zeus a dintre de l’àrea amb un gran dispar que suposava l’empat.

Després del pas pels vestidors, els blaus van continuar sent dominants, i van sotmetre al conjunt de la costera de manera constant. Al cap de pocs minuts, un baló no va acabar dins de la xarxa de miracle per als de casa, i poc després, en una jugada molt semblant, i després d’una errada en l’eixida de baló, arribava l’1-2. El pas dels minuts no ajudava a créixer al Racing, sinó a suposar un malson en la parcel·la defensiva, que repetia errors de manera sorprenent. En un rebuig mal executat per part d’un dels centrals, i amb un porter local amb poca confiança i molt dubtós, aplegava el definitiu 1-3. Amb aquest colp d’aigua gelada, el Massanassa va saber portar el temps de l’encontre i va realitzar possessions llargues de la pilota, per tractar de desdibuixar els de José Alarcón. Fruit de la frustració, al minut seixanta-nou, i pocs minuts després d’haver entrat al camp, Konaté va veure la targeta roja directa després d’una entrada molt perillosa. Fou el més destacat d’aquests últims compassos, on el marcador ja no es va moure.

Mal partit per a un Racing Xativa que haurà de refer-se, minimitzar les errades i lluitar pels tres punts la següent setmana per tal de deixar de ser el cuer del grup.