Hui divendres comencen les activitats del desembre fotogràfic organitzat per AFSA amb la xarrada “La Col·lecció Fotogràfica” de Carlos Navarro

El jurat qualificador del Saló Nacional, format pels prestigiosos fotògrafs Isabel Ripoll, José Ramón Luna de la Ossa i Alfredo Oliva, van decidir atorgar els següents premis. 

Premi a la millor col·lecció del saló, dotat amb 1.000 € i trofeu d’AFSA, per a Mario Matías Pereda Berga per la col·lecció “Paral·lel 65”. 

Segon premi a la col·lecció dotat amb 350 € i diploma d’AFSA, per a José Inchaurrandieta Ramallo, per la col·lecció “Habitar el futur”. 

Tercer premi a la col·lecció, dotat amb 275 € i diploma d’AFSA, per a Urbano Suárez, per la col·lecció “L’absurd”. 

El premi en l’apartat Social d’AFSA, dotat amb 275 € i diploma d’AFSA, ha sigut per a Vicent Marchirant Pla, per la col·lecció “Gas Industry”. 

Enguany, AFSA ha classificat a 3 socis entre les 16 col·leccions finalistes, d’un total de 106 presentades, la qual cosa és un indicador completament objectiu 

del nivell de fotografia dels seus socis. En el 67é Saló de fotografia, s’han presentat 106 autors i 106 col·leccions, amb un total de 424 fotografies. 

Dijous que ve, 22 de desembre, a les 20 h, a la casa de cultura de Xàtiva, tindrà lloc el lliurament de premis i la inauguració de l’exposició que es podrà visitar fins al 14 de gener en la “Sala de les Columnes”. 

Totes les col·leccions finalistes estan disponibles per a la seua previsualització en la web afsaxativa.org i en MundoArti. 

D’altra banda, hui divendres comencen les activitats del desembre fotogràfic organitzat per AFSA amb la xarrada “La Col·lecció Fotogràfica” de Carlos Navarro. L’entrada és lliure. La cita és a les 19.30 h, en la seu d’AFSA del carrer En Gai, núm. 11.