El CB Genovés reitera el seu agraiment a la campiona del Valencia BC

El Genovés començava la setmana de vacances de Pasqua amb l’anunci de que el Campus de Bàsquet Maria Pina havia completat les seus places en poques hores. Continuava amb el propi campus que va ser un autèntic èxit per a les xiquetes i xiquets i acabava la setmana amb la persona que dóna nom al campus com a campiona de l’Eurocup amb el València BC. Una setmana de vacances escolars plena de de bàsquet i amb un campus que ara pot presumir de ser campió d’Europa.

El CB Genovés sempre ha estat més que agraït a Maria Pina per comptar amb el Genovés per realitzar el seu campus. Aquest any ha augmentat i no tan sols s’ha limitat a fer bàsquet en el mes d’estiu, sinó que durant les vacances de Pasqua. “La formació de les jugadores i jugadors del nostre club han de tindre referents als que agafar-se i intentar portar a la pràctica valors que després els van a servir per al seu dia a dia. Per nosaltres Maria és una de les persones que sempre agafem com a exemple. Ens considerem uns privilegiats de tindre un campus com aquest al nostre poble, que el nostre club es beneficia i que porta per nom Campus Maria Pina”.

Un campus que tornarà a l’estiu i que ha deixat molt bon sabor de boca a totes les que han participat durant tres dies al Poliesportiu Paco Cabanes del Genovés.

“El campus de Maria tornarà al mes de juliol, i ho farà amb una etiqueta de campiona d’Eurocup, per això volem felicitar a Maria per aquest títol, però sobretot per aconseguir-lo després d’un any tan complicat com ha estat aquest 2020. No tan sols per la situació de pandèmia que hem viscut sinó per la lesió tan greu que ha patit i que a base de treball i creure en les possibilitats d’ella ha tirat endavant i ha tornat a les pistes a jugar a aquest esport. Un exemple i un referent en el bàsquet femení. L’esport necessita referents per a les més menudes, referents que transmeten valors per fer bones persones i després jugadores de bàsquet, i Maria això ho té. Enhorabona Maria”.