El partit sol·licita a la regidora de l’Ajuntament de Xàtiva que entrega la seua acta

Passat dissabte, la regidora de Falles i Gran Teatre de l’Ajuntament de Xàtiva, María Beltrán, va fer públic un comunicat amb el qual anunciava la seua baixa com a afiliada de Ciutadans i la seua eixida del Grup Municipal Ciutadans a l’ajuntament.

“Es tracta d’una decisió difícil, però molt meditada”, explica la regidora. Beltrán afegeix que “estant en ciutadans no podré expressar el que vull per a la meua ciutat amb el criteri que sempre m’ha caracteritzat”. L’edil xativina assegura que “es prenen decisions sense comptar amb la meua opinió i no hi ha cap fet objectiu per a no continuar donant suport al govern”. Per últim, la responsable de Falles i Gran Teatre avança que se centrarà al 100% per la ciutat i que prendrà les decisions segons el seu criteri propi buscant el millor per a Xàtiva.

Davant aquesta decisió, des de Ciutadans CV sol·liciten a María Beltrán que entregue la seua acta a l’Ajuntament, en virtut del compromís subscrit amb la formació taronja a través de la Carta Ètica de C’s. Aquesta exigeix a tots els càrrecs triats sota les sigles de Ciutadans que retornen l’acta en el supòsit d’abandonar el partit.

Per part seua, Ciutadans es compromet a continuar treballant pels interessos de Xàtiva i lamenten “aquestes pràctiques dels qui anteposen els seus interessos personals als del projecte, incomplint a més les normes internes del partit que obliguen a tots els afiliats”.