En l’acte de presentació de candidatura va estar present el president provincial, Vicent Mompó, així com alcaldes, candidats i regidors de la comarca i de la província

Foto: Facebook Populares provincia de Valencia

El candidat del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, va presentar ahir la seua candidatura a les pròximes eleccions municipals a la Casa de la Cultura davant unes 300 persones. 

En l’acte de presentació de candidatura va estar present el president provincial, Vicent Mompó, així com alcaldes, candidats i regidors de la comarca i de la província. 

Marcos Sanchis va prometre en el seu discurs acabar “amb la desídia, l’abandó i l’engany de Roger Cerdà” citant com a exemple que “el centre històric està oblidat, amb problemes de filtracions en la xarxa d’aigua potable i l’alcalde no s’ha dignat a rebre als veïns. El Carraixet està tres anys sense aigua potable i amb el preu de l’aigua cinc vegades superior, Bixquert paga els mateixos impostos que tots però sense serveis, i va qualificar d’escàndol l’eliminació del jutjat de violència de gènere. 

El candidat del PP es va comprometre davant la ciutadania al que, en 48 hores, es puga obrir un comerç i no calga posar-se en vaga de fam com va ocórrer amb un hostaler de Xàtiva. Enfront del tancament i l’abandó de la plaça de bous, es va comprometre a obrir-la, per als veïns. En turisme, enfront de la deterioració del Castell, el tancament de l’hotel Murta i la falta del tren turístic, es va comprometre a què Xàtiva siga capital cultural i turística”. 

Altres promeses van ser, millorar les instal·lacions esportives, el seu funcionament i les subvencions, i enfront del tancament de l’asil, obrir una residència per als majors”. També va parlar de la neteja i millora dels espais públics, a arreglar els contenidors subterranis i les fonts. 

El candidat del PP de Xàtiva va agrair en el seu discurs el treball de la portaveu a l’Ajuntament, María José Pla, i de tots els afiliats populars, afirmant que “estem a un pas de governar Xàtiva i us necessitem a cadascun de vosaltres”.