L’ajuda anirà destinada als joves de 18 a 25 anys empadronats a Xàtiva

El candidat del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha presentat les seues propostes en matèria d’educació viària on destaca una ajuda o xec de 200 euros a tots els joves del municipi perquè es puguen traure el permís de conduir. Aquesta ajuda de 200 euros anirà destinada als joves de 18 a 25 anys empadronats a Xàtiva perquè puguen fer ús d’ella en les autoescoles del municipi. 

El candidat del PP ha explicat que “els joves han de fer front a una despesa de com a mínim 600 euros, entre teoria i pràctica, per a poder tindre el seu permís de conduir B, i molts d’ells posposen traure’s el carnet pel seu alt cost. Això s’acabarà amb el PP a l’Ajuntament de Xàtiva”. 

Marcos Sanchis considera que “per a molts joves traure’s el carnet en una necessitat bàsica, perquè molts d’ells usen el cotxe per a poder desplaçar-se a estudiar o treballar a València o a altres poblacions de voltant. Des del PP farem més fàcil aquest tràmit amb aquests 200 euros d’ajuda”. La proposta “ajuda també al sector de les autoescoles, que genera llocs de treball a Xàtiva”. 

Per a finalitzar, Marcos Sanchis ha declarat que “aquesta és la Xàtiva que volem i que construirà el PP des de l’alcaldia, una Xàtiva de tots i per a tots, on puguem tindre totes les oportunitats en el nostre municipi”.