José Martínez torna al club per encarregar-se de la preparació de porters i Lucho torna a la Murta com un jugador clau

El xativí, Marcos Camacho, continuarà liderant al primer equip del CD Olímpic. El tècnic setabense es va fer càrrec de l’equip les últimes 5 jornades de lliga amb un balanç molt positiu d’una derrota i quatre victòries.

Camacho, compta amb una ampla experiència al futbol valencià on ha ocupat les banquetes del Canals, Rayo Ibense, Recambios Colón o Benigànim entre altres on va aconseguir recentment l’ascens. La temporada passada va arribar a la Murta procedent del Muro. La nova directiva del club aposta per un home de la casa per al projecte. L’entrenador s’ha mostrat molt feliç de poder seguir en l’equip de Xàtiva: “Estic molt content de seguir en l’Olímpic, ho considere ma casa. Estic amb il·lusió i ganes de complir l’objectiu de què el club torne on mereix estar”

A més de l’entrenador, el club, també ha fet oficial un dels homes que formara part del staff. Ell es Jose Martínez, preparador de porters que també torna a casa. José va formar part de diferents cossos tècnics de la història recent de l’Olímpic, en una de les seues èpoques més daurades com puga ser l’eliminatòria de Copa del Rei. Més tard el tècnic andalús aficancat a Xàtiva ha passat per Alcoyano, Yeclano i Atzeneta ‘on arriba procedent, a més també està molt vinculat al futbol base de la capital de la Costera.

I en l’apartat de jugadors, Luis Ramón, més conegut com a Lucho també torna a l’equip de la seua ciutat. El jove jugador xativí va arribar en el mercat d’hivern de la temporada 20/21 al CD olímpic provinent de la Nucía B. Després de temporada i mitja al CD Olímpic, va eixir de l’equip per defensar la samarreta de l’Olleria, on ha sigut un home molt destacat. Un jugador format a la pedrera del Llevant UD i de la UD Alzira. És un jugador de banda que pot actuar tant en llavors ofensives com defensives i a més compta amb un extraordinari colpeig de baló.

Lucho després de signar la seua vinculació amb el club va manifestar “Tenia moltes ganes de tornar a casa, posaré tot de la meua part per tornar al nostre equip a on es mereix estar”