La UD Canals rep al Tavernes de la Valldigna al Quatre Camins

Diumenge 18 hores és l’horari fixat per als partits dels dos equips de la comarca de la Costera. La UD Canals rep al Quatre Camins al Tavernes de la Valldigna. Els canalins van tornar al camí de la victòria la setmana passada, tot i que és complicar van a lluitar per arribar a la huitena posició. Per a l’encontre el conjunt compte amb tres sancionats. L’Entrenador, Sergio Blasco no podrà aseure’s a la banqueta, en el que cal sumar les sancions de Petit i un dels homes més importants als últims partits, Sergio Garcia.

Per la seua part, els visitants són quints classificats lluny de la huitena posició i lluny dels llocs de play-off.

També arrosseguen baixes rellevants per sanció com és la d’Edu Alberola, Marc Talens i Ortells, a més cal sumar la baixa d’última hora d’Adrià Sabater, un dels màxims anotadors de la lliga que abandona al conjunt de la Safor i se suma a les files del CD Buñol per intentar l’ascens.

Per la seua part l’Olímpic visita al Xàbia, en el que serà el debut a la banqueta blanqueta del nou entrenador Marcos Camacho, qui no podrà comptar amb Guillén per sanció, ni Marc Ferrer per lesió. L’Objectiu és aconseguir els 3 punts lluny de casa i intentara veure porteria amb més facilitat, no estava sent fàcil per als jugadors als últims encontres. L’Olímpic haurà de guanyar i esperar el resultat de la UD Castellonense per saber si pot apropar-se als llocs de play-off