El club alcudià destitueix al seu tècnic a causa dels mals resultats en lliga

El CD L’Alcúdia de Crespins va comunicar ahir la destitució de Marc Morillo com a entrenador del seu primer equip a causa dels mals resultats. Segons exposaven, la decisió ha estat difícil per a la junta directiva de l’entitat. 

Al breu comunicat publicat a les xarxes socials, el club agraïa la tasca duta a terme per Morillo i li desitjava sort en el futur.

L’etapa de Marc Morillo al capdavant del primer equip del CD ACDC ha aplegat a la seua fi després de disputar 13 partits de lliga amb un balanç d’una victòria, dos empats i deu derrotes, que fa que l’equip siga cuer del Grup 3 de la Lliga À Punt Preferent amb sols 5 punts. Això sí, a les seues ordres, el conjunt alcudià ha superat la quarta ronda de La Nostra Copa, la primera eliminatòria per a ells, després d’imposar-se en el derbi enfront de la UD Canals. 

Precisament, el pròxim partit de lliga per al CD L’Alcúdia de Crespins  serà un nou derbi contra el Canals i significarà l’estrena d’un nou tècnic que es donarà a conéixer en els pròxims dies.