El cap de setmana teatral es completarà dissabte amb «La Celestina» i diumenge amb el «Requiem» de Mozart

El Gran Teatre de Xàtiva albergarà la pròxima setmana tres importants cites amb les quals es podrà gaudir de música i també de teatre clàssic. 

El divendres 22 de març a les 19:30 està previst l’homenatge a Manolo Miralles, organitzat per l’Ajuntament de Xàtiva amb la col·laboració del Col·lectiu Ovidi Montllor, i amb el qual es recordarà al músic xativí fundador dels grups Al Tall i Musicants, qui ens va deixar el passat mes de juliol. En aquesta cita musical participaran artistes i grups com ara Pau Blanco, Bertomeu, Carraixet, Pau Alabajos, Owix, Tomàs de los Santos, Rafa Xambó i La Fusteria, Feliu Ventura, Miquel Gil, Va de Dones, Pep Botifarra, el Cor de Bonrepòs i Mirambell, i per descomptat, Al Tall i Musicants. L’acte estarà presentat per Amàlia Garrigós i Josep Vicent Frechina, i les entrades, que són gratuïtes, estan exhaurides des de fa dies.

El dissabte 23 de març, a les 20:30 h, serà el torn de «La Celestina», la coneguda obra clàssica de Fernando de Rojas, produïda per Secuencia 3 Pentación Saga Producciones Teatre Romea i adaptada per Eduardo Galán. L’elenc està conformat per reconeguts actors i actrius com ara Anabel Alonso, José Sáiz, Víctor Sainz, Claudia Taboada, Beatriz Grimaldos i David Huertas. Les entrades tenen un preu de 15 euros, 12 amb descomptes. 

I finalment, el diumenge 24 de març serà el torn del «Requiem» de Mozart, interpretat en aquest cas per l’Orfeó Valencià i l’Orquestra de Cambra de València dirigits per Pere Molina-González. Es comptarà amb 4 solistes, soprano, mezzosoprano, tenor i baríton, i les entrades tenen un preu de 10 euros, 8 amb descomptes. Escoltem al regidor de cultura de l’Ajuntament de Xàtiva, Alfred Boluda: